pexels-iryna-olar-4252714

Klic za vsa mačja zavetišča

A poznaš tisti občutek, ko si nezaželjen in prepuščen sam sebi, po možnosti sredi zime zmrzuješ nekje v jarku? Upam, da ne – ampak takšna je usoda več tisoč mačjih mladičkov vsako leto po celem svetu.

Odgovorni lastniki tako ali tako vedo, da se mačke sterelizira in kastrira – za dobro vseh. Pustimo vzrejo odgovornim in skrbnim vzrediteljem. Na žalost je še vedno veliko tistih, ki vsako leto pridno polnijo zavetišča, zato smo se pri DoggyLilly odločili za en prav poseben mačji projekt.

Saj se spomnite naših mačjih igračk z mačjo meto, kajne? Po tem ko so postale pravi hit med mačjeljubci smo se spomnili da bi bilo odlično, če z nakupom hkrati razveselite svojega mačkona in obenem pomagate zmanjšati število nezaželjenih mačjih mladičev.

Sedaj pa je tu klic za vsa mačja zavetišča.

Vabimo vas, da nam pošljete kratko predstavitev (kdo ste, kje delujete itd.) zavetišča na mail [email protected]. Prijave zbiramo do 25. avgusta, ko bomo izbrali zavetišče (ali pa zavetišča, nikoli ne veš), s katerim/i se bomo povezali in mu namenili delež od prodaje.

Vabimo vas, da nam tudi vi pošljete svoje predloge, morda imate posvojenčka in poznate res top zavetišče.

mail: [email protected]

Comments are closed.