Postanita nova Doggy Lilly ambasadorja!

Živjo, najprej hvala, da si tu. Pri Doggy Lilly sestavljamo novo ekipco ambasadorjev, s katerimi bomo ustvarili noro hud content. Top!

Tako da, lastniki kužkov in muc, izpolnite spodnji vprašalnik in komaj čakam, da vidim vaše prijave.

 

Da čisto na kratko najprej  povem, kaj iščemo:

  • Kužke in njihove lastnike, ki bodo pomagali pri ustvarjanju foto materiala za socialna omrežja Doggy Lilly.
  • Mačke in mačkone, ki bodo svoje mačje življenje uživali z našo novo mačjo linijo. Pssst, več ne smem povedati, ker je zaenkrat še skrivnost, bodo pa ambasadorji prvi, ki nam bodo pomagali s povratnimi informacijami.
  • Potrebujemo dobre in kreativne fotke. Ne skrbi – na začetku bomo zastavili okviren plan, v sklopu katerega bomo naredili bomba zgodbo 🙂
  • Pomebno je, da si zanesljiv/a. Časa bomo imeli dovolj, vendar nam je pomembno, da se vsi skupaj držimo časovnice.

Česa NE iščemo:

  • Pri izbiri ne bomo gledali na sledilce, saj nam je veliko bolj pomembna kvaliteta in ustvarjalnost, kot pa številke. Nič ni narobe, če imaš res dober Insta profil, bodo pa seveda glavno vlogo odigrale fotografije oz. vsebina. Še enkrat – iščemo ustvarjalnost, vrednote in gud vajb.

 

Način sodelovanja:

  • Po pošti bosta prejela paket izdelkov. V zameno bosta naredila določeno količino fotografij oz. kakšen video, kako se izdelki obnesejo v vsakdanjem življenju.

Prijave zbiramo do 24.10.2020, do polnoči. Vsako prijavo bomo skrbno pregledali in se pogovorili, ali smo good match ali ne. Naslednji dan boste vsi izbrani prejeli elektronsko pošto, v kateri bodo nadaljnje informacije, da pričnemo z delom.

kje te najdemo na Instagramu?