IMG_1946edit

Vse o pasjih ruticah

Pasje rutice so v zadnjem času postale skoraj nepogrešljiv kos pasje garderobe. So prikupne, pisanih barv in vzorčkov, za vsakega se kaj najde.  In še to – odlično izgledajo na vsakem kosmatincu.

Tukaj bomo odgovorili na najpogostejša vprašanja in dileme.

Moj kuža ima dolgo dlako, se bo rutica sploh videla?

Ker imam doma dolgodlako pasjo gospodično lahko odgovorim kar iz prve roke. Da, tudi na dolgi dlaki se rutice odlično vidijo. Zaradi večje površine dlaka rutice ne prekrije, če pa imamo rutico malo bolj živahne barve, je pa opaznost zagotovljena.

Lahko perem rutico v pralnem stroju?

Seveda, zakaj pa ne. Naše rutice so izdelane iz 100% bombažnega blaga in so pralne do 30°C. Tako da brez skrbi, tudi po blatnih avanturah bo rutica kmalu spet pripravljena na uporabo.

Ne najdem dovolj majhne/velike rutice. Jo lahko izdelate po naročilu?

V tem primeru je najbolje, da nas kontaktirate in se skupaj dogovorimo in najdemo najboljšo rešitev. Izdelamo tudi rutico po meri, da se bo odlično prilegala vašemu psu.

Lilly svetuje:

Če je vaš kuža med dvema velikostima, vedno izberite večjo. Dobro je, da imamo kakšen centimeter ali dva za udobje, da rutica psička ne ovira ali zateguje.

Valentinovo se bliža, tako da je rutica odlična ideja da razveselite svojega kosmatega prijatelja. Pokažite mu, da ga imate radi.

Uživajte še naprej v družbi najboljših prijateljev,

Doggy Lilly

 

 

 

Tags: No tags

Comments are closed.